Rođendan - kako ga proslaviti?

Rođendanske žurke su posebni događaji u životu dece, kao i sam dan rođendana. Što su deca manja, to je za njih rođendan važniji. Nekada se roditelji pitaju kako organizovati proslavu rođendana na najbolji način, kako obezbediti dobru zabavu i sigurno okruženje za mališane, a odgovor je zapravo jednostavan - deci je potreban samo povod za slavlje, oni su sami po sebi dobro raspoloženi, vaše je samo da im obezbedite prostor za proslavu i slatkiše.

Deca se mnogo lakše zabavljaju nego odrasli, iako na prvi pogled organizovanje dečijeg rođendana deluje komplikovano, za njih je jedino važno da su im tu drugari i da nisu pod velikom kontrolom odraslih, odnosno da mogu slobodno da se igraju, a da imaju osećaj sigurnosti. Kada organizujete dečiji rođendan, najvažnije je da od samog početka imate određen budžet, a zatim da sve ostalo uklapate u taj budžet. 

Jedina neophodna stvar za dečiji rođendan jeste posluženje, to ćete odrediti u skladu sa uzrastom dece i u skladu sa njihovim ukusima. Sve ostalo nije uslovljeno. Na rođendanskoj žurci čak ne moraju da postoje igračke. Uz dobru organizaciju i planiranje same žurke, deci možete predložiti raznorazne aktivnosti koje ne uključuju nikakve igračke ili predmete. 

Uvek imajte na umu o kojem uzrastu se radi i gde se rođendan održava, a za sve nedoumice, uvek možete konsultovati najveće stručnjake za dečije rođendande, a to su sama deca. 

 

Uredništvo Pričopleta

Knjiga "Pričoplet Prvi"

 

 

Knjiga "Pričoplet Drugi"

 

 

Izreke

"Oteto - prokleto. "

Informišite me o novim člancima

Traži

Svi članci